AZONNALI VÁLASZ

 

ResistAid®, HUMICIN®, C- és D3-vitamin, valamint cink, szelén tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Solium® egy egyedülálló összetételű magas minőségű komplex készítmény. Magyar kutatók, orvosok és gyógyszerészek munkájának eredménye.

 

A Solium®-ban megtalálható C-vitamin, D-vitamin, szelén és cink hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, ezen kívül a C-vitamin, a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is.

 

Egyedi minőségű összetevők:

Humicin® - Természetes huminsav és fulvosav keveréke, melyeket a karbon kori növényzetből kialakult tőzegből vonnak ki egy speciális eljárással, ezáltal rendkívül gazdag ásványi anyagokban. Több, mint 25 nemzetközi és hazai elismeréssel, valamint klinikai kutatásokkal is rendelkezik!

Tudjon meg többet a Humicin®-ről!

 

ResistAid® - Amerikai vörösfenyő kivonat. Speciális rostforrás és természetes, fenntartható alapanyag. Három irányban végeztek vele kutatásokat: vizsgálták antioxidáns és prebiotikus hatását, valamint a mikrobiom stabilitását az immunrendszer támogatást segítő hatása kapcsán.

Tudjon meg többet a ResistAid®-ről!

 

+ 4 hozzáadott vitamin és nyomelem:

A cink talán legfontosabb szerepe, a sejtek határoló hártyája, vagyis a sejtmembrán épségének fenntartásában van. Cink nélkül a membrán sérülékennyé, a káros hatásokkal szemben kevésbé ellenállóvá válik, amely a sejt életképességének nagymértékű csökkenését eredményezi. Ez a hatás független a sejttípustól, vagyis valamennyi sejtre jellemző. Így a cink az immunsejtek hatékony működéséhez elengedhetetlen!

Fontos antioxidáns, mely minden sejtben megtalálható, számos enzim nélkülözhetetlen alkotóeleme. Aktívan részt vesz a sejtek védelmében, valamint fontos az immunrendszer és a pajzsmirigy normális működéséhez.

Bizonyított, hogy nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtek biokémiai folyamataiban. Enyhíti a megfázásos betegségek tüneteit a fehérvérsejtek számának növelésével, valamint hatékony támogatja az immunrendszer egészséges működését.

Hatással van a csontrendszerre, a fogazatra, az izomrendszerre és az immunrendszerre, a vérkeringésre, a sejtosztódásra és a sejtanyagcserére egyaránt. A D-vitamin immunrendszerre gyakorolt hatása különösen fontos.

 

A Solium®-ban levő cink és szelén kelát kötésben, a huminsavhoz kapcsolva van jelen, melynek köszönhetően hatékonyabb a felszívódásuk és a szervezet jobban tudja hasznosítani őket.

 

ISMERJE MEG JOBBAN A SOLIUM®-OT!

 

Solium®

Ismerje meg jobban a Solium®-ot!


Humicin®

Ismerje meg jobban a Humicin®-t!


ResistAid®

Ismerje meg jobban a ResistAid®-t!


Vásárlás

Hol kapható a Solium®?


Rólunk

Ismerjen meg minket!


Kapcsolat

Kérdése van? Keressen minket!