SOLIUM® GYÁRTÓJA ÉS FORGALMAZÓJA, A BILAC HUNGARY KFT.

 

A teljes egészében magyar tulajdonú Bilac Hungary Kft. speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek és étrend-kiegészítők fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, amelyek többfajta formában és kiszerelésben kaphatók.

Célunk az egyedi, innovatív és szakmailag alátámasztott egészségügyi termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

A fejlesztések célja a hazai igények kielégítése mellett, a nemzetközi trendeknek megfelelő export képes termékek létrehozása, melyeket mind a szakemberek mind a fogyasztók biztonságosan és eredményesen alkalmazhatnak.

Saját termékeinkkel az akut kezelés helyett elsősorban a prevencióra fektetjük hangsúlyt. Ennek megfelelően folyamatos törekvészünk a lakosság és az egészségügyi dolgozók edukálására az egészségmegőrzés, az orvosi terápiát kiegészítő kezelések tekintetében.

Készítményeink alapanyagait nagy körültekintéssel választjuk ki, törekszünk a minél „tisztább” és innovatívabb összetételű termékek fejlesztésére. Folyamatosan keressük és tartjuk a kapcsolatot azon beszállítókkal a világban, akik klinikailag igazolt alapanyagokat és készítményeket kínálnak.

A gyógyszertári forgalmazást értékesítő csapattal támogatjuk, akik napi rendszerességgel látogatják a patikákat. A csapat eszközellátottsága és felkészültsége lehetővé teszi, hogy más vállalatok termékeit is képviseljük, patikai piaci bevezetését és forgalmazását támogassuk.

Fontosnak tartjuk, hogy a készítményeink iránt érdeklődőket hiteles és szakszerű információkkal lássuk el, hangsúlyt fektetve a valódi tudományos eredmények megismertetésére. 

 

ELŐNYEINK:

 

SAJÁT TERMÉKEINK: